Cookies van ETT

Wij maken u erop attent dat wij voor de werking van de website persoonsgegevens verwerken op basis van gerechtvaardigd belang. Deze verwerking dient te allen tijde het belang van uw gebruik van deze e-learning website. Wij benadrukken dat de persoonsgegevens die worden verwerkt en de informatie van uw apparaat nimmer met derden leveranciers (en/of advertentiepartners) worden gedeeld.

Winacties

Wil jij kans maken op mooie studiereizen of tickets naar prachtige bestemmingen? Heb jij zin in een leuk arrangement of een kaartje voor een evenement? Door het maken van de trainingen verbeter je niet alleen je kennis maar maak je ook kans op vele prijzen. Sluit de trainingen zo goed mogelijk af en meld je aan. Behoor je tot de winnaars, dan word je hierover persoonlijk geïnformeerd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Wij benadrukken dat hierover voortijdig bellen of mailen geen enkele zin heeft!  Via social media houden we je ook op de hoogte van nieuwe en lopende winacties.

Volg jij ons al?   

 

Overzicht

image_669_promobeeld-KLM.jpg

KLM retourticket

Deze actie verloopt op 14-07-2024

Lees meer

image_660_promobeeld-valencia-dinerbon.jpg

Dinerbon bij training Valencia

Deze actie verloopt op 22-07-2024

Lees meer

image_665_promobeeld-VietnamAirlines-rituals.jpg

Ritualspakket bij Vietnam Airlines

Deze actie verloopt op 05-08-2024

Lees meer

image_653_promobeeld-malaga.jpg

Koffer bij training Málaga

Deze actie verloopt op 12-08-2024

Lees meer

image_657_promobeeld-Saoedi.jpg

Ritualspakket bij Saoedi-Arabië

Deze actie verloopt op 19-08-2024

Lees meer

 

Voorwaarden

Op alle (studie)reizen, tickets en prijzen die je met het maken van de e-learning modules kunt winnen zijn naast de gebruiksvoorwaarden van deze portal onze ‘Reizen & Prijzen voorwaarden’ van toepassing. Deze vind je in de beschrijving van de winactie. Let op: prijzen zijn tot een jaar na uitgifte geldig tenzij anders vermeld of overeengekomen.

Ook maken wij jou attent op het volgende:
We vragen jou na de reis drie foto’s aan te leveren met een kort bijschrift die wij kunnen / mogen plaatsen op onze website en social media kanalen. Verslaglegging op de eigen social media kana(a)l(en) / website over de reis wordt zeer gewaardeerd, het is echter niet mogelijk een verslag over de gewonnen reis en / of prijs in andere (online) publicaties, magazines, vakbladen en / of enig andere media-uiting te (laten) plaatsen zonder schriftelijke toestemming van de ETravelTraining. Indien er geen toestemming is verkregen, ontvang je een nota en wordt de volledige reissom in rekening gebracht.