Cookies van ETT

Op deze pagina vindt u meer informatie over de doeleinden van gegevensbewerking, die wij op deze website gebruiken. Wij maken u erop attent dat wij voor de werking van de website persoonsgegevens verwerken op basis van gerechtvaardigd belang. Deze verwerking dient te allen tijde het belang van uw gebruik van deze e-learning website. Wij benadrukken dat de persoonsgegevens die worden verwerkt en de informatie van uw apparaat nimmer met derden leveranciers (en/of advertentiepartners) worden gedeeld.

Het betreft hierbij cookies, unieke ID's en netwerk-gebaseerde identificatiemiddelen samen met andere informatie bijv. browsertype en informatie, taal, schermgrootte en overige ondersteunde technologieën. Deze kunnen op uw apparaat worden opgeslagen of worden gelezen om dat apparaat, telkens wanneer het verbinding maakt de website, te herkennen voor de leerdoeleinden.

U heeft uiteraard het recht om bezwaar te maken tegen deze verwerking echter maken wij u erop attent dat u gebruik van deze e-learning website dan niet mogelijk is.


499___Homepage-ttc.png

Login / Inschrijven

Inloggegevens vergeten?

Nieuwste trainingen

Maleisië

Sabah

Lees meer

KLM - Aan de slag met NDC

Producttraining

Lees meer

Maleisië

Regiotraining - Sarawak

Lees meer

Avila Beach Hotel, Curaçao

Producttraining

Lees meer

Overzicht van alle trainingen

Welkom

Ga op ontdekkingsreis via dit e-learningsysteem van The Travel Club, YourTravel, United Travel, HolidayPlanners & The Travel Company en doe er je voordeel mee. De trainingen geven je interessante informatie met belangrijke wetenswaardigheden. De filmpjes, kaarten en prachtige foto's ondersteunen je bij het leren.

Update je kennis en vaardigheden in je eigen tempo. Je hebt de mogelijkheid om op elk gewenst tijdstip een e-learning te volgen. Uiteraard ontvang je een waardevol kenniscertificaat als je de toets met minimaal 60 punten afrondt. 

Wij wensen je veel leerplezier en succes!

 


Geen e-learningaccount?

Werkzaam bij The Travel Club, YourTravel, United Travel, HolidayPlanners of The Travel Company? Maak dan zelf een account aan.

Vul op het registratieformulier het juiste ANVR-nummer in combinatie met de bijbehorende postcode van het hoofdkantoor in. 

 

Meld je nu aan!